BMW vraagt ​​en betaalt. Vi koper op de rekening

BMW vraagt ​​en betaalt. Vi koper op de rekening

BMW veteraan sökes och köpes!
Net nu är jag suger på att köpa lite äldre BMW klassiker. Om je een nieuwe BMW te geven, is er een plaats voor de gärna höra av dig. Er is geen probleem met BMW klassiker är detta några av de modeller som jag söker. BMW E9 3.0 CS, CSi en CSL en andere dingen kunnen allemaal worden ingewisseld voor de aankoop. Oavsett-skick. Detta is svåra bilar att renovera och de rostade väldigt mycket på svåra ställen. Därför är skillnaden mellan en fin och en dålig bil mycket stor.
Beeld

BMW E3 3.0 S en Si Har ju samma goa känsla som en E9 men den har nu 4 dörrar. Inte riktigt lika sexig men en riktigt skön bil att åka med. Här skulle jag vara intresserad av att köpa en riktigt fin bil. Tyvärr inte lönt att total renovera dessa and daysläget.

BMW 02 in het buitenland. nl 1802 of 2002 Skulle Vara Roligt Oavsett Motoralternatief. Betalt utlovas voor topexemplar.

BMW E21 en dat is pratar jag om modellerna 320 en 323 som gärna köper et fint voorbeeld av. Detta var min voorsta bil och man har många minnen from the tiden. Min BMW 323i heeft bijna 18 verschillende jaren gehad.

BMW E30 en dat is het modellerna 318is 320i 323i en 325. Av dessa skulle jag endast vara intresserad av exemplar som är väldokumenterade och med låga mil. Bilar i bh skick med andra ord. Jag vill gärna ha tak! Så Cabriolet van mindre intresse en Coupe. BMW E30 M3 is alltid av intresse oavsett skick.

BMW E24 och här är det nl 635 of nl M6 zo gäller. Har alltid tyckt att detta är otroligt vackra bilar. Er is meer voor gubbkörning en sportbil. Man har väl kommit in in gubbåldern nu när man passerat 50 antar jag. Dessa bilar har i regel rullat några mil, vilket inte är några problem. Dock vill jag inte köpa bilar med rost.

BMW E31 Detta is riktigt läskiga bilar! Så mycket uråldrig elektrisk utrustning att man alltid måste koppla av strömmen om bilen står. Annars är man rädd att de startar och kör iväg av sig själva!

Mannen man mste ju bara älska den formen! Otroligt vacker bil. 850Ci, 850CSi  mannen det skulle egentligen vara mer intressant med en 840 of 840Ci. Deze V8 heeft een grote variëteit aan vinnenmotor.

BMW E36 och här är det endast nl M3 som är av intresse of jag skulle endast köpa en bil med full historik och garanterade mil.

De natuur is een van de meest veeleisende modelbouwers van Alpina. Vem vill inte ha nl Alpina B3 3.5S? Eller en BMW M5 Toeren?

Om du har någon av dessa bilar en funderar på att sälja fr du gärna höra av dig. Bra betalt för fina exemplar utlovas. Och detta då INNAN du satt den a blocket för intressekoll! Efter det är de totalt ointressant även om den är fin.

Nieuwsbrief

Door u te abonneren op onze bedrijfsnieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van onze nieuwste voertuigvoorraad!
* Verplicht veld

Talen

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish